Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod

Letní Hokej Siemens 2024

publikováno 29.03.2024

Přečíst a zaplatit předplatný!

Ahoj borci,

letní hokejová sezóna se blíží. Začínáme 6.5.2024, končíme 26.8.2024

Obvyklý čas a obvyklé místo: pondělky 21:30 v PADOK ICE RINK na modrý.

Obecně k organizaci platí stejná pravidla jako loni (viz níže).

Finanční příspěvek: předplatné 4 900,- (17 hokejů) nebo 400,- za jednorázovou účast

 

Organizace

Cílem je, aby se hrál slušný hokej  v termpu, který bude odpovídat průměrným zápasům CCM ligy až cca 3 PLLH. Proto je potřeba, aby přišlo vždy dost borců na obě strany a bylo dost sil na prostřídání. Zároveň je potřeba dát bacha, aby náhodou nepřišlo lidí příliš mnoho nebo příliš málo. Obojí vzhledem k letním dovoleným se může stát. Tudíž borců musí být vždy dost a dva golmani. Od toho se odvíjí celá organizace. Takže:

  • Maximální kapacita na hokej je 26 lidí hokejistů. Plus 2 golmani. Vzhledem k tomu, že se i s gólmanama budeme zapisovat zde na bandě, tak celkový počet přihlášených lidí je max 28 (přihlášení gólmani jsou rozpoznatelní v přezdívkách)
  • Všichni, kdo chtějí chodit, musí být zaregistrovaní (nemám pak přehled a je bordel v komunikaci...)
  • Každý pátek ráno přijde všem registrovaným notifikace emailem, jako upomínka k přihlášení. Můžete se však zapisovat rovnou na stránkách http://www.letnihokejsiemens.banda.cz na příslušném termínu v kalendáři
  • Přednostní právo na zápis na hokej mají borci s předplatným (abonenti). Abonenti se zapisují na pondělní hokej vždy vždy nejpozději do neděle do půlnoci před pondělním hokejem.
  • Během pondělka se zapisují ostatní registrovaní borci.
  • Pokud se někdo zapíše po limitu maximální kapacity (tj. bude 29. v pořadí a výše), vystavuje se riziku, že pokud se někdo neodhlásí, na led se už nevejde a půjde domu. Tímto apeluji na odpovědnost všech, aby se k docházce řádně přihlašovali či při výpadku odhlašovali, neboť na uvolněná místa mohou být další kandidáti. Toto pravidlo platí i pro abonenty. 

Dva golmani budou zajištěni.

Placení

Předplatné se platí na účet před sezónou. Viz platební pokyny níže.

Pozor! Předplatné NENÍ přenosné!. Pokud máte předplatné a máte referenci na někoho, kdy by si měl chuť zahrát, nechť se zaregistruje a pokud bude místo, může přijít jako zaregistrovaný hokejista bez předplatného. Registrace je 5 min.

Borci bez předplatného mají hokej za 400,- platí hotově před hokejem.

Jak se bude hrát

Základním předpokladem je, aby všichni přišli včas a nejpozději 20 min před začátkem byli všichni v kabině, abychom si mohli rozhodit dresy černý - bílý. Během 5 minut bude krátká individuální rozcvička, případně ještě doměníme dresy dle aktuální situace a nejpozději 21:35 se začíná hrát! 

Vzhledem k tomu, že už nejsme nejmladší (věkově předpokládáme většinou 35 - 65 let) a nikdo se nechce zranit, nedohráváme souboje (přetlačování o puk v souboji u mantinelu je OK, ale stromy, hity, ramplování na mantinel, to NE). Může se střílet i golfem. Za faul se jede trestňák, předpokládáme soudnost a smysl pro fair play. Uvidíme jak to půjde, pokud nás bude chodit dost, můžeme se domluvit na rozhodčím.

Důležité informace:

  • Termín letní sezóny: 6.5.2024. - 26.8.2024
  • Čas: 21:30
  • Místo: PADOK ICERINK ve Strašnicích
  • Cena předplatného za sezónu:  4 900,-
  • Proč předplatný: když se přihlásíš do nedělní půlnoci, budeš mít garantovanýho fleka (pozor, připomínám předplatný není přenosný!)
  • Číslo účtu: 1558344173/0800. Do poznámky pro příjemce uveď svou přezdívku, pod kterou jsi přihlášen.
  • Přihlášení: každý, kdo chce chodit, ať už jako předplatitel, nebo jako host, ať se přihlásí. Můžeme pak řídit účast.
  • Cena za návštěvu hosta: 400,- za jeden hokej

 

Za realizační tým

Adam.

facebook.com       vybrali.sme.sk vybrali.sme

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: hokej - lední

Návštěv: 18258
Dnes: 4
Online: 1

Aktualita

Letní Hokej Siemens 2024
Přečíst a zaplatit předplatný!

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz